Toimistomme aukioloajat: ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-14.

Isännöinti

Lohja, Siuntio, Vihti

Hallinnollinen isännöinti ja kirjanpito hyvällä palvelulla

Isännöinti Holmström on luotettava ja kokenut isännöintipalvelujen tarjoaja. Molemmat isännöitsijämme Mika ja Nina ovat suorittaneet isännöitsijän ammattitutkinnon (IAT).

Palvelemme asunto-osakeyhtiöitä Lohjalla ja Lohjan lähialueilla, kuten Vihdissä, Siuntiossa ja lähikunnissa. Tarjoamme isännöintipalveluita kokonaisvaltaisena pakettina aina kiinteistöjen hallinnosta taloushallinnon palveluihin sekä isännöitsijäntodistusten antamiseen. Lue palveluistamme lisää alla!

Ota yhteyttä »

Auraus ja hiekoitus

Isännöintipalveluiden lisäksi toimenkuvaamme kuuluvat vielä toistaiseksi myös konetyöt traktorilla, kuten auraus ja hiekoitus talvikeleillä. Teemme lumen aurausta ja hiekoitusta pääsääntöisesti niille taloyhtiöille, joille teemme myös isännöintiä. Teemme aurausta ja muuta kunnossapitoa sopimuksen mukaan kertaluontoisesti tai läpi kauden. Toimialueemme kattaa Lohjan, Siuntion ja Vihdin sekä näiden lähialueet.

Vastuuntuntoista ja luotettavaa isännöintiä

Isännöinti Holmström huolehtii taloyhtiön hallinnosta hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti ja taloyhtiön kanssa sovituin palkkioperustein. Kiinteistöjen ylläpito edellyttää isännöinniltä vastuuntuntoista otetta ja ammattitaidon jatkuvaa kehittämistä. Isännöinti Holmströmillä on pitkä kokemus alalta, ja toimintaperiaatteenamme on hoitaa isännöintitehtävät korkeatasoisesti. 

​​​​​

Kokonaisvaltaiset isännöintipalvelut taloyhtiöille

Kysy lisää ja pyydä tarjous »